Abonnemang prisguider

FOTOguiden, VIDEO-/FILMguiden, DAGSPRESSguiden

En av BLF:s huvuduppgifter är att hjälpa våra medlemmar att öka sin affärskunskap. Det kan handla om ren branschinformation eller prisrådgivning men det kan också handla om att se till att våra medlemmar är lyhörda för det som kunderna efterfrågar. Idag ligger kanske den största utmaningen för BLF att få kundsidan att inse att bra bild kostar. Uppsidan är förstås att det finns fördelar att göra affärer med fotografer och bildbyråer som följer ett etablerat regelverk, som BLF:s leveransvillkor.

Något annat som blir allt viktigare är att värna upphovsrätten. Vi har anpassat leveransvillkoren för att ge ett nödvändigt och praktiskt stöd åt upphovsrättslagen. Idag är det på grund av Internet och den omedelbara tillgängligheten betydligt enklare att stjäla bilder och därmed göra våld på lagen. Det är ett problem för våra medlemsföretag och deras kunder.

Vi tror BLFs guider ska hjälpa både våra medlemmar och abonnenter till många goda affärer med bilden/filmen som den självklara handelsvaran.

I BLFs medlemskap ingår alla guiderna. Du som inte är medlem kav abonnera på våra guider och väljer du vårt PLUS-abonnemang så ingår även grundläggande telefonrådgivning.

Köp abonnemang eller lösa guider  här.

prislista, prislistor