Bildbyrån i Hässleholm byter den 2 maj ägare. Då tar fem av bildbyråns medarbetare över ägarskapet, meddelar man i ett pressmeddelande. Alla fem kommer att arbeta som fotografer och bevakar bland annat i sommar fotbolls VM i Polen och Ukraina samt OS i London.

Ny VD blir Niklas Larsson. De tidigare delägare som säljer sina andelar är Lennart Månsson, Hässleholm, och Björn Tilly, Stockholm. Under en övergångstid fram till pensioneringen stannar Lennart Månsson som anställd.
De fem nya ägarna är: Nils Jakobsson, Joel Marklund, Marcus Ericsson och Daniel Stiller, som arbetar inom Bildbyrån i dag, och nye Vd: n Niklas Larsson, som arbetade i företaget 2 000-2 004.
Bildbyrån i Hässleholm grundades 1953 och firar således 60- årsjubileet nästa år. Företaget har 14 anställda och är specialiserad på sportbilder men satsar även på nyheter i allmänhet och arbetar åt fackpress.
Bildbyråns huvudkontor ligger i Hässleholm men har kontor även i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bildbyrån uppges ha det största arkivet av sportbilder i Sverige.