FOTOguiden, VIDEO-/FILMguiden, DAGSPRESSguiden

 

 

En av BLF:s huvuduppgifter är att hjälpa våra medlemmar att öka sin affärskunskap. Det kan röra branschinformation eller prisrådgivning men också göra våra medlemmar mer medvetna om kundernas behov och efterfrågan. Idag ligger kanske den största utmaningen för BLF i att få kundsidan att inse att bra bild kostar. Uppsidan är att det finns fördelar att göra affärer med bildbyråer och fotografer som följer ett etablerat regelverk, som BLF:s leveransvillkor och att man kan få tillgång till bilder som inte ens konkurrenter har.

Allt viktigare blir att försvara upphovsrätten. Vi har anpassat leveransvillkoren för att ge ett nödvändigt och praktiskt stöd åt upphovsrättslagen. Idag är det på grund av internet och tillgängligheten betydligt enklare att stjäla bilder och därmed göra våld på lagen. Det är ett allvarligt problem för våra medlemsföretag men också för deras kunder.

Vi hoppas att BLF:s guider ska hjälpa både våra medlemmar och abonnenter till många goda affärer med bilden/filmen som den bärande handelsvaran.

I BLF:s medlemskap ingår guiderna. Du som väljer att inte bli medlem kan abonnera på våra guider och väljer du ett PLUS-abonnemang ingår även grundläggande telefonrådgivning. Du kan också beställa lösa guider, men DAGSPRESSguiden säljs endast i abonnemangsform förutom att den ingår i medlemskapet.

FOTOguiden och VIDEO-/FILMguiden kostar 450 kr styck inklusive moms.
I abonnemanget för 900 kr inklusive moms ingår även DAGSPRESSguiden.
Beställ via [email protected] För frågor ring 08-555 963 10.

prislista, prislistor