Då var IBC Amsterdam slut för i år. Ca. 1800 utställare visade upp sig för 55128 besökare. Vilket betyder att besökarrekordet för 2014 är slaget. För några år sen när jag besökte IBC var 3D den stora grejen. Flera av utställarna, framförallt de med kameror och riggar hade nåt med 3D. I år såg  jag ingen som visade 3D. Nu handlade det mer om 4K/UHD, HDR, drönare och LED-ljus samt hur IP ska ersätta SDI i framtiden.

Jag såg en hel saker som intresserade mig och jag träffade en del leverantörer som presenterade några av dessa produkter för mig. Jag sitter just nu och sorterar och redigerar allt material, så snart kommer det att dyka upp videos och artiklar här på BLFs sida.entre

Nästa år är det 8-13 september som gäller och har du aldrig besökt IBC rekommenderar jag det, speciellt om du är intresserad av teknik och lösningar för video-, film- och TV-produktion.

Tröttheten tar ut sin rätt på somliga...
Tröttheten tar ut sin rätt på somliga…