Vill du köpa ett porträtt av Andy Warhol eller Frank Zappa. Då kan du mejla in ett bud till Bukowskis. Där auktioneras som bäst signerade och numrerade bilder tagna av den kända porträttfotografen Ewa Rudling. ( Men nu är det för sent. Läs hur det gick!)

Ditt bud måste vara på minst 3950 kr för att få köpa Andy W. Det högsta budet på tisdagen låg på 3 750 kr. Zappa kan du få billigare, lägsta godkända priset är 2 400 kr.
 Ewa Rudling blev bekant med Warhol i samband med en filminspelning i New York och fick då löfte om att fotografera honom. Men det blev av först fem år senare när Andy W kom till Stockholm för en utställning i ett galleri på Strandvägen. Mot ett fårskinn provisoriskt upphängd på en vägg porträtterades Andy Warhol. Det signerade porträttet har nummer 1/6.
 Auktionen på Warhol-bilden avslutas 19 november kl 16:42 – om du skulle vilja lägga ett bud.
 Kompositören, sångaren, gitarristen mm Frank Zappa fotograferade Ewa Rudling när hon fick vara uppe på scenen i samband med hans show. Zappa dog 52 år gammal 1993. Auktionen på Zappa-bilden avslutas 20 november kl 20:02.  Bud lägger du här.
 Ewa Rudling har med sin kamera porträtterat världens och Sveriges kändisar. En naken Lasse Åberg, endast iklädd en golfklubba, en allvarlig Povel Ramel, en Yves Saint Laurent i herdedräkt bland plastfår och en bakfull Charles Matton, för att välja några ur högen.
Andy Warhol är som bekant aktuell genom utställningen ”Lady Warhol” på Fotografiska som kommer i december.

PS.
11 bud lades på Andy Warhol och bilden såldes för 5 900 kr och Zappa för 4 650 kr!