Som medlem i BLF har du 15% på Gefverts premier oavsett vilken försäkring du tecknar. I år presenterar Gefvert några intressanta nyheter som gör försäkringarna bättre.

NYHET 1 – Utrustningslistan

Gefvert har tidigare krävt en aktuell utrustningslista när du har en Kamera- / teknikförsäkring. Det totala angivna värdet har varit grunden för premien. Den slopar man nu och du får istället uppge ett försäkringsbelopp för din utrustning. Viktigt att tänka på då är att om du råkar ut för en totalskada så att all utrustning försvinner och du angivit ett för lågt belopp, ja då återställs inte hela utrustningen.

NYHET 2 – Firman hemma

En ny försäkring har tagits fram för dig som driver verksamheten hemifrån. ”Företag Hemma” heter den och i den är du och din utrustning skyddad under arbete. I försäkringen ingår Kamera- & Teknikförsäkring upp till 50 000kr.

NYHET 3 – Drönarförsäkring

Nu kan du teckna en Flygansvarsförsäkring för din drönare. I samarbete med försäkringsbolaget Inter-Hannover kan Gefvert förmedla en Flygansvarsförsäkring när du arbetar med drönare.

Försäkra din kamera i luften. Om du använder en kamera som hänger fritt från din drönare kan Gefvert försäkra den i luften under arbete.

För mer information kontakta Gefvert: 08-440 54 40, [email protected]